Bachs Blomsterremedier - Klassisk Homøopati

Homøopati
Loge Anne Hammer Langgaard
Klassisk
Gå til indhold
Bachs Blomsterremedier
Bachs Blomsterremedier er et behandlingssystem, der er bygget op om 38 ugiftige planter, udvalgt af den engelske læge Edward Bach (1886-1936).
Remedierne ordineres altid i dråbeform og vælges homøopatisk ud fra den enkeltes følelsesmæssigt ubalancerede tilstand. At vælge homøopatisk vil sige, at remediet i sin natur skal stemme overens med de følelser, patienten kæmper med. Der findes et remedie til alle negative sindsstilstande, man kan opleve som menneske.
Systemet er enkelt og er tænkt som en hjælp i hverdagslivet. Man kan altså bruge remedierne på sig selv og sin familie i det omfang, der er behov for det. Bach lavede korte beskrivelser af, hvilke følelser eller tilstande hvert enkelt plante kunne bruges til at balancere, samt beskrivelser af, hvordan man indtager remedierne. Remedierne har ingen bivirkninger og kan bruges af alle.

Er der tale om længerevarende eller mere komplicerede følelsesmæssige ubalancer, er der dog brug for en individuelt ordineret blanding af Bachs Blomsterremedier. Hertil kan det anbefales af henvende sig til en Certificeret Bach terapeut.

Der er mere information at hente om Bachs Blomsterremedier på www.bach.langgaard.eu, www.casu.dk og www.bachcentre.com.Bachremediet Oliven
Anne Hammer Langgaard
61 71 19 30
anne@langgaard.eu
Tilbage til indhold