Behandling af voksne - Klassisk Homøopati

Homøopati
Loge Anne Hammer Langgaard
Klassisk
Gå til indhold
Behandling af voksne
Klassisk homøopati er en behandligsform, hvor du er en aktiv medspiller og det er en forudsætning for en vellykket behandling, at vi kan samarbejde. Det er ikke en forudsætning, at du tror på behandlingen.

Du kan forberede dig til konsultationen ved at:

Gennemtænke det aktuelle sygdomsforløb.

Tænke over dit helbred generelt.

Tænke over, hvilke behandlinger du har gennemgået og reaktionerne på disse.

Tænke over, hvilke store påvirkninger der er eller har været i dit liv.
F.eks. fysiske og psykiske traumer, mentalt pres, forgiftninger, vaccineskader mm.

En helbredelsesproces tager tid. En grundregel er, at det tager én måned for hvert år man har været syg. Men det kan både tage kortere og længere tid. Konsultationerne aftales fra gang til gang, så længe vi er enige om at forsætte behandlingen. Desværre kan jeg ikke give nogen garanti for, at du bliver helbredt.
Bøger om Klassisk Homøopati
Første konsultation varer op til 2 timer og forløber som en samtale, hvor vi taler om dig, dit liv og dit helbred. Jeg laver ingen undersøgelser, men ordinerer udelukkende på de oplysninger du giver mig, og de iagttagelser jeg gør. Du vil få udleveret et homøopatisk ordineret lægemiddel i slutningen af konsultationen eller få det tilsendt efterfølgende.

Efter 3-4 uger er det tid til at holde en opfølgende konsultation, men sandsynligvis har vi inden da haft en kort telefonsamtale. Ved den opfølgende konsultation gennemgår vi journalen fra første konsultation for at se, hvilke ændringer der er sket, så jeg kan afgøre den videre behandling. Din alder, sygdommens varighed, sygdommens karakter og din generelle vitalitet har betydning for behandlingens varighed og grad af succes. I begyndelsen af behandlingen kan der forekomme en opblussen af symptomerne, eller gamle symptomer kan genopstå for en tid. Det fortæller, at lægemidlet aktiverer kroppen og det er en naturlig del af helbredelsesprocessen.

Anne Hammer Langgaard
61 71 19 30
anne@langgaard.eu
Tilbage til indhold