Referencer - Klassisk Homøopati og Bach blomsterremedier

Klassisk Homøopati
Bach Blomsterremedier
Anne Hammer Langgaard
Gå til indhold


Behandl personen ikke sygdommen!

Edward Bach


Jeg stiftede bekendtskab med homøopatien i 2001 på min rundtur i både det konventionelle og alternative for at finde løsningen på mine helbredsproblemer.
Jeg har været klient ved Anne siden 2009.
Jeg kommer ved Anne fordi: Det får mig videre hver gang. Hun er knalddygtig. Jeg bliver mødt med stor empati, rummelighed, ro, grundighed og i sidste ende evnen til at løse mine helbredsgåder. Hun har evnen til at kommunikere med både voksne og børn, der ikke selv er store kommunikatorer. Man føler sig set.
Alle observationer jeg har gjort om mit helbred, også de mere diffuse og uhåndgribelige, bliver taget med. Der er altid tid til at få det hele vendt og drejet. Det er vældigt validerende, at få sparring på nogle punkter fra ens egen virkelighed, man ellers slet ikke kan få andre mennesker til at forholde sig til.  
Min samtale med Anne er en fortsættelse af det punkt vi er kommet til, vi starter ikke forfra hver gang.
Homøopatien er min foretrukne behandlingsform. Udover de svært målbare fremskridt jeg selv har mærket, har andre kunne observere, at homøopatisk behandling tømte en cyste, jeg havde på skjoldbruskkirtlen. Og kontinuerligt målte, dalende blodprøveværdier er pludselig vendt, netop som et remedie er indtaget. Jeg har mærket homøopatien gå dybt og virke.
Nu hvor der er styr på mit helbred er der længe imellem, jeg tager fat i Anne. Jeg er nok tilbøjelig til at tage kontakt ved den mindste ubalance nu, for det synes jeg ikke, jeg behøver acceptere længere, når jeg nu har Anne i baghånden.  
NB. For at homøopatien fungerer, skal man være klar til at være lidt disciplineret omkring at få skrevet sine helbredsobservationer ned i tiden efter en behandling, samt at få rapporteret tilbage til Anne. Og ellers give homøopatien tid til at arbejde for én. Det er de eneste forudsætninger for succes, jeg kan få øje på.  
Kirsten Schnabel, civilingeniør


 
Lige så snart man bliver taget imod på kurset, får Anne én til at føle sig tryg.
De små hold giver tid og ro til at alle bliver hørt og kan lære i deres tempo. Med stor faglighed og gode eksempler, som man kan relatere til hverdagen, guider Anne en sikkert igennem teorien om Bachs blomster remedier.
Anne får de største anbefalinger her fra.
Gitte Thøde - Kinesiolog


Mit første møde med Anne var for en 4 år siden, hvor jeg på opfordring fra en veninde opsøgte Anne. Jeg var ramlet ind i en træls periode med tankemylder og en kværnen rundt i alt det, der på ingen måde gav mening at kværne rundt i.
Mit kendskab til homøopati var ikke specielt stor, men jeg har altid været fascineret af det naturen kan gøre for os mennesker på så mange måder. Efter 1-1,5 times samtale med Anne, hvor hun med hendes rolige og meget behagelige måde at være og spørge på, fik jeg sat ord på mit tankemylder. Jeg husker det som en meget behagelig og interessant samtale, hvor jeg hørte ting komme ud af min mund, som jeg ikke engang havde tænkt. Da jeg gik fra samtalen havde jeg en flaske blandet specielt til mig med Bachs blomsterremedier (bbr). Næste morgen da jeg vågnede var der for første gang i lang tid stille i mit hoved. Mit ene møde med Anne og bbr, har klart givet mig mere end da jeg var 10 gange til psykolog. Anne er et yderst behageligt menneske og man føler sig tryg i hende nærvær.
Efter at have mærket effekten af Bachs blomsterremedier skulle jeg ikke tænke mange sekunder, da jeg så at Anne afholdte kurser om Bach blomsterremedier. På kursus trin 1 og 2, som jeg har deltaget i, lærer man meget om det grundlæggende og historien bag Bach. Anne formår i den grad at formidle spændende viden, til at blive endnu mere spændende med humor, viden og hendes store erfaring inden for området. På trods af bbr virker så enkelt, så er der bare ufattelig mange lag og det gør det bare endnu mere spændende.
Nu har jeg selv investeret i kassen med Bachs blomsterremedier og elsker at se, hvordan dråberne kan hjælpe familie og venner. For mit eget vedkommende har bbr fået en stor betydning i mit liv, da de hjælper mig til at få fokus på rette kurs, nu når det engang imellem stikker af i forkert retning. Desuden har de gjort mig meget mere opmærksom og nysgerrig på, hvorfor mange mennesker reagerer og agerer som de nu engang gør. Med mine øjne er der mange der ville have godt af en gang blomster mirakel vand.
For der er alt at vinde, intet at miste.
Lene K Christiansen, naturplejer


 
Jeg har deltaget på Bachs 1 og Bachs 2 hos Anne Langgaard. (-Og glæder mig til at deltage på Bachs 3)
En helt igennem god oplevelse!
Undervisningen foregår i trygge rammer.
Undervisningen er meget informativ, en god blanding mellem teori og praktik.
Der er fin mulighed for at stille spørgsmål, som Anne svarer levende på.
Anne er meget tillidsvækkende.
Jeg har ikke været i tvivl om, at det Anne fortæller er korrekt.
Stemningen er let og legende fra man kommer til kurset er slut.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anne Langgaard.
Lone Nørlund Gregersen, healer


 
Som fysio- og psykoterapeut har jeg – igennem de sidste 30 års arbejde – erfaring med rigtig mange måder at tilgå kroppen, tankerne og det følelsesmæssige på. Ved at have konsulteret Anne Hammer gennem de seneste år oplever jeg at hun hjælper mig til at se og erfare nye måder – altså at hun giver mig endnu flere værktøjer til at forstå og hjælpe mig selv og andre.
Hos Anne Hammer møder jeg et menneske med et "modent nervesystem". Det betyder, at hun kan bevare roen, selv når tingene er svære, hvilket giver plads til at jeg kan gennemleve min egen uro og samtidig være tryg. Jeg møder professionalisme og ordentlighed og jeg oplever at møde et nærværende menneske og selv at blive mødt som menneske.
Jeg kan komme ind ad døren med 5 tunge sten i rygsækken, men er altid lettere, mindre bekymret, og i stand til at se flere muligheder, når jeg går derfra. Jeg bliver hørt og får nænsomt stillede spørgsmål og får samtidig nye vinkler på både mine fysiske og følelsesmæssige symptomer, hvilket giver mig nye handlemuligheder.
Derudover er den klassiske homøopati og Bachs Blomsterremedier unikke og effektive behandlingsformer, som jeg er blevet klogere på hen ad vejen og som efterhånden er blevet integreret i min hverdag.
Mette Degn Larsen, fysioterapeut, psykoterapeut.


 
Jeg har gennem mere end tyve år gået hos Anne, når jeg har haft brug for hjælp. Jeg har altid følt mig mødt og set i mine problemstillinger, som har været alt lige fra træthed, gammel sorg til neglesvamp. Også mine børn har nydt godt af Annes behandlinger. Jeg oplever Anne er rigtig god til at spørge ind, så det er det væsentlige, der står tilbage. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne.
Rikke 46, psykoterapeut.


 
Jeg har arbejdet sammen med Anne Langgaard igennem mange år og har lært hende at kende som en meget kompetent og vidende homøopat og Bach terapeut. Anne er empatisk, rolig, lyttende og så er hun bare et klogt menneske. Jeg oplever hende som grundig og samtidig ydmyg; Hun tager sig tid til at få skabt et nuanceret billede af dig og din udfordring, hun tilbyder sin viden og kunnen, men lader det altid være op til dig selv, om du vil tage imod – og så spørger hun ofte, om det remedie hun har valgt, er et man selv mærker giver mening. På den måde oplever jeg at blive mødt med stor respekt.  
Jeg føler altid, at jeg har fået en dybere forståelse af min eller mine børns situation, blot jeg har talt med Anne. Når jeg skriver at jeg har ”arbejdet sammen med Anne” igennem mange år, så er det fordi, jeg vitterligt oplever ”vejen til bedring” som et samarbejde! Det er vigtigt, at både Anne og jeg giver ind i arbejdet med helbredelsesprocessen. Sommetider er det enkelt: ét remedie kan bringe en tilbage i balance. Andre gange kan det kræve lidt mere nysgerrighed og tålmodighed, før man oplever et gennembrud. Ofte er der brug for at gentage et remedie og i hele behandlingsperioden, hvor man også kommer med tilbagemeldinger, er der brug for en god og nysgerrig udveksling. Anne spørger undersøgende og interesseret ind og på den måde, lærer man også selv at blive opmærksom på selv de helt små forandringer. De små nuanceændringer kan være indikatorer for, hvordan man skal fortsætte behandlingen. Ofte sker nogle forandringer helt umærkeligt og først i en opfølgende samtale med Anne, går det op for en, hvor meget man har flyttet sig. Andre gange er det soleklart, og som om nogen, fra det ene øjeblik til det andet, har revet et slør væk, så situationen er en helt, helt anden. Symptomer man kan have gået med i evigheder, er simpelthen faldet bort over ganske få dage.
Homøopati:
Jeg har haft meget uregelmæssig menstruation, der kunne gå op til et halvt år imellem. Efter én eneste homøopatisk behandling blev den regelmæssig, dog stadig med lang cyklus (45) dage. Min ene datter havde gentagne mellemørebetændelser og lægen talte om, at hun skulle have dræn i. Efter en konsultation med Anne har hun aldrig siden haft mellemørebetændelse. Jeg har i perioder lidt af angst og har oplevet stor støtte, både i samarbejdet med Anne og i selve homøopatien. Jeg ved faktisk ikke, hvor jeg ville have været uden homøopatien!
Bachs Blomstermedicin:
I mine konsultationer med Anne er valget af remedier lige så ofte faldet på Bachs blomstermedicin. Anne tænker højt og er gavmild med sin viden om remedierne, så jeg har lært en hel del om dem, ved at arbejde med mig selv. Jeg har mærket deres kraft og letheden hvormed jeg kan benytte dem på mig selv og mine nærmeste. Det har gjort, at jeg har taget kurserne Bachs 1 og 2 hos Anne. Her oplever jeg ligeledes Anne som utrolig kompetent. Hun er en klar formidler, der kan undervise i detaljen men samtidig har det store perspektiv. Jeg bruger ofte Bachs remedier herhjemme og er virkelig taknemmelig for dem, fordi jeg nu VED, hvordan jeg kan støtte min familie og ikke mindst mig selv. Jeg tager i endnu højere grad ansvaret for min og min families velvære og trivsel, og det giver styrke og tryghed!
Jeg har så mange gode oplevelser med både homøopatien og Bachs Blomsterremedier, og jeg vil klart anbefale Anne som behandler! Samarbejdet med Anne har hjulpet mig og min familie gennem store og små udfordringer, og jeg er hende meget taknemmelig for dét, hun har betydet for vores trivsel.
Camilla, Horsens


 
Anne har været mig en stor hjælp i sin måde at være på, og med Bachs Blomsterremedier og klassisk homøopati. Jeg har følt mig lyttet til Anne og har oplevet at medicin og samtaler har gået hånd i hånd. Jeg blev selv nysgerrig på at lære mere om Bachs Blomsterremedier og kan varmt anbefale Annes kurser – hun er en dygtig underviser, der oprigtigt er interesseret i at hendes studerende får mest muligt ud af undervisningen.
Lone Løvgren, akupunktør og posturolog


 
Jeg har siden 2013  med mellemrum konsulteret Anne Langgaard for at få hjælp til at bearbejde personlige problemer, som har stået i vejen for trivsel, glæde og energi i mit liv som musiker og familiemenneske. Mine møder med Anne Langgaard og hendes hjælp i form af opklarende samtale med følgende homøopatisk behandling har hjulpet mig langt i forhold til tidligere livsfasers stilstand og modløshed. Jeg er ikke i tvivl om, at Anne Langgaards homøopatiske behandling af mig har bragt mig til et meget friere stade af glæde, balance, musikalsk udfoldelse og indsigt.
Anne Langgaard er en meget tillidsvækkende person, som har omgåedes mig som klient på en forbilledlig måde. Hun er god til at lytte, til at forstå og til at sætte ind med relevant behandling. Hun har målrettet lært mig at kende som person med det klare formål at hjælpe mig ud af de kritiske symptomer jeg har haft af psykisk og fysisk art.
Samtalerne med Anne har altid foregået i en tillidsfuld og venlig atmosfære.
Her er det vigtigt at forstå, at en klient, som ønsker hjælp af en homøopat, må være indstillet på en ærlighed og en åbenhed, som kræver mere mod til at turde at tale om sit privatliv, end det man kunne kalde daglig smalltalk. Det vil sige, at ens mulighed for en positivt behandlingsforløb i høj grad forudsætter, at man også er ærlig der, hvor det ikke altid er nemt at være ærlig.
På den anden side tror jeg også at Anne Langgaard med sin erfaring og intuition kan hjælpe mange, som måske ikke har nemt ved at åbne sig.
Jeg anbefaler hermed varmt Anne Langgaard som en usædvanligt dygtig og indsigtsfuld behandler og homøopat.
Jacob Græsholt, Organist


 
Jeg er meget glad for den hjælp, jeg har fået hos Anne gennem årene. Både hvor det har været med umiddelbar effekt og hvor det har været procesorienteret. Jeg har fået hjælp både via homøopati og Bachs Blomstermedicin. Jeg oplever, at Anne er meget rolig og grundig i samtalen med mig, så jeg føler mig set og hørt, før hun sætter behandling i gang. Jeg oplever Anne har stor respekt for mig og for min tilgang til livet og mit menneskesyn.
Al behandling er foregået i relation med mig og jeg er altid taget hjem med en følelse af, at jeg er indsatsen værd - både den Anne giver og den jeg selv skal give. Jeg har Annes ord og tilgang med mig i mit arbejde og i mit privatliv. Når jeg - eller mine børn eller min mor - støder ind i vanskeligheder, tænker jeg homøopati og Bachs Blomsterremedier ind i løsningen.
Kit Nygaard Bak, fysioterapeut


 
Siden 1999 og indtil nu, har jeg i perioder besøgt og benyttet mig af Anne Hammer Langgaards hjælp. I starten led jeg af social angst og depression. Jeg døjede med gentagende tilbagevendende blærebetændelser, uren hud, endometriose, svingende og kraftig menstruationer samt huller i tænderne. Anne introducerede mig til en helt ny verden – homøopatien. Vi startede altid med en uddybende samtale, hvor Anne kunne spørge ind til alt mellem himmel og jord. Hvordan jeg sov, hvad jeg spiste, mine toiletbesøg samt hun spurgte ind til mine følelser og tanker. Med tiden kom også Bach terapien ind i vores behandlinger. Bachs remedier har jeg også følt, har hjulpet mig gennem tiden. Kombinationen med homøopati og Bach ser jeg som to stærke og virksomme midler som på hver deres måde hjælper og komplementerer hinanden. Alt sammen med henblik på at skabe og bringe balance tilbage til hele systemet.
I Annes kærlige hænder har jeg altid følt mig tryg. Jeg har altid følt, at der foran mig har siddet et utrolig kærligt og kompetent menneske, som har forsøgt at se og forstå, hele mig. Ikke kun min udfordring.
Jeg kan varmt anbefale homøopatien til alle som har mod på at gå i dybden med sig selv. Og på en holistisk måde, bearbejde de udfordringer der end måtte være. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne Hammer Langgaard, som klassisk homøopat.
De bedste hilsner Louise O'Carroll, Nordjysk TerapiSom deltagere på Bach Terapeut trin 1 & 2 sender jeg min bedste anbefaling til Anne H. Langgaard som underviser. Hun har formået at skabe små intime hold, hvor alle få lov til at komme til orde. Undervisningen er uddybende og Anne Hammer Langgaard formidler på en informativ og behagelig måde.
For mig som deltagere har det betydet, at jeg nu har tilmeldt mig trin 3 og glæder mig meget til at færdiggøre min Bach terapeut uddannelse til April 2022
Jeg kan på det varmeste anbefale Anne Hammer Langgaard som Bach underviser.
De bedste hilsner Louise O’Carroll, Nordjysk TerapiJeg har fået hjælp fra Homøopat Anne H. Langgaard siden start 90'erne det vil sige gennem ca. 30 år.
Grunden til at jeg opsøgte Anne var den simple at lægerne / hospitals systemet ikke kunne hjælpe. "Kom igen når/ hvis du får det værre" lød afsluttende samtale.
Hos Anne fik jeg den nødvendige hjælp. En irriteret tyktarm med flere symptomer lig tarmbetændelse - er ikke klaret på 5 min. men jeg blev hurtigt tryg i processen. Jeg har gennem årene og i pressede perioden haft tilbagefald men også her har jeg fået hjælp. I takt med at jeg er blevet bedre til at mærke min krop og til at sætte ord på hvad der foregår i mig så oplever jeg at hjælpen kommer hurtigere.
Jeg har desuden lidt af gentagende blærebetændelse helt tilbage fra min ungdom og har naturligvis taget en masse penicillin i den forbindelse. I dag kan jeg sige at jeg ikke har haft et eneste tilbagefald i mange år. Hurra ❤️
Nænsomhed i mødet med klienten og accept af hvad end der dukker op af følelser er to centrale ting som kendetegner Annes væsen. Det er altid et værdigt møde.
Jeg er taknemmelig over at kende Anne og giver hende mine varmeste anbefalinger.
Susanne Hansen
Anne Hammer Langgaard
61 71 19 30
anne@langgaard.eu
Dråbeloge lille
Tilbage til indhold